BeConfident Rabattkod

Är dina tänder inte så vita som du en gång kom ihåg dem? Eller har de tagit upp fler missfärgningar på sistone än vad du kanske egentligen ville erkänna? Eller är det kanske bara så att du tycker det är extra snyggt med extra vita tänder? Då är BeConfident företaget du skall och bör vända dig till. Med BeConfidents hembeställnings tandblekningskit så kan du göra något åt det där som du gått och tänkt samt irriterat dig på de senaste månaderna. Dessutom så har BeConfident bland marknadens bästa priser för den höga kvalité som företaget erbjuder. I en bransch som är krokig och ung så är BeConfident en stabil klippa i att erbjuda de senaste och säkraste som finns i hemtandblekning.

Har bara gott att säga, vilket resultat.. har både snusat och rökt och trodde det var kört men efter några blekningar ser tänderna 10 år yngre ut.”– Peter, en nöjd BeConfident kund.

BeConfident grundades år 2011 i Sverige med visionen om att var den seriösaste aktören på tandblekningsmarknaden, och nu fem år senare är det odiskutabelt att så är fallet. Med deras 100% Nöjd kund garanti och en ständig strävan emot att sätta kundens välbefinnande i centrum för deras handel så är de också ett företag att verkligen räkna med. I en bransch där skräckscenarion varit vanligt förekommande i media så är detta något som BeConfident inte tummar på under några som helst omständigheter. Det finns inga undantag på att varor skall vara godkända enligt de regler och lagar som är rådande, men för att toppa detta och addera extra mycket vikt vid säkerhet och välbefinnande så kräver de även ISO certifiering och godkännande av FDA på alla deras produkter. BeConfident kan även stoltsera med en egen legitimerad tandläkare som kan besvara alla din frågor som du kan tänkas ha efter behandling!

Utöver tandblekning så har erbjuder också BeConfident hudvårdsprodukter av högsta kvalité. Utbudet sträcker sig ifrån anti-ageing cremés till ansiktrengörare, men kanske främst så erbjuder de akneborttagningsprodukter som har tagit fram efter 20-års forskning vid Lunds Universitet. Dessa kan finnas till väldigt goda priser vare sig med eller utan rabatter eller rabattkoder. Men alltid värt att hålla ett vilande öga öppet efter dessa tillfällen.

Tandblekningen kommer gå så fort att du allt du lämnas med är ett förvånat väldigt vit och snyggt leende! På endast 30 minuter så kommer du kunna märka en markant skillnad. Det skadar inte emaljen på något som helst sätt, och är 100% peroxidfri. Efter beställning så finns varan hemma hos dig inom 1-2 dagar och är helt fraktfri dessutom, oavsett om du har rabatter eller rabattkoder!
På BeConfident så har alltid tanken funnits att ett snyggt och välvårdat yttre ger högre självförtroende, och att sträva efter att kunna erbjuda detta till alla, i alla prisklasser är företagets fokus.

Därav så har också BeConfident blivit testvinnare i både Veckorevyn och Klick.no, samt inte minst hjälp över 50.000 nöjda kunder till ett vitare leende och slätare, mjukare hy. Så varför vänta på att få ett snyggare leende? Att kunna känna sig självsäker på jobbet, på dejten eller i skolan är något som alla borde kunna ha möjlighet till, och med tandblekningskit från BeConfident så blev denna möjlighet så mycket enklare. Med över trettio olika produkter och applikationsmöjligheter så finns det ett sätt att skräddarsy vägen till att ditt leende blir vitare och din hy blir slätare. Gå in på beconfident.se för att få veta mer!