Twilfit Rabattkod

När jag var yngre tyckte jag alltid att Twilfit var lite dyrare i jämförelse med många andra affärer som sålde underkläder. På senare år tar jag dock tillbaka min anklagelse och har insett att det är en enorm skillnad på kvalité. Jag är ofta den som letar affärer runt efter att hitta det billigaste prylarna som möjligt, men detta har tyvärr också resulterat i att jag har behövt köpa nya underkläder väldigt snabbt igen.

Trots att Twilfit säljer många andra märken och samarbetar med andra leverantörer är det Twilfits egna märke som toppar deras sortiment. Kläderna och underkläderna är behagliga att använda, utan massa konstiga sömmar och dekorationer som skaver in på fel ställen. Materialet är hållbart och man kan enkelt låta den gå igenom mängder med tvättar utan att det ens uppstår några noppror alls.

Jag har inte tidigare shoppat från Twilfits hemsida, däremot har jag besökt deras affärer och alltid kommit ut och varit 100% nöjd. Det är inte enbart kvalitén och utbudet av kläderna som lockar mig, för trots att jag gillar att dom har mycket “bas”-underkläder som beige, grått, svart och vitt, så känns det som om dom gärna skulle få krydda till sin kollektion lite mer.

Twilfits personal är alltid underbar. Dom är vänliga, glada, professionella och kan bedöma din storlek enbart efter att ha tittat på dig en kort stund. Sådant gillar jag och som kund uppskattas det att få vägledning av en expedit som vet vad dom pratar om.

En annan sak som också faller mig i smaken är Twilfits kläder som ska hjälpa till att forma kroppen på olika sätt, hålla in magen, eller lyfta rumpan. Däremot är jag besviken över att deras “shape” kläder enbart går till storlek S. Jag är själv en mindre kvinna, men har kroppsdelar jag gärna skulle vilja höja eller dra in trots att det inte handlar om en putande mage. Twilfit är fantastiska på att ha bra och prisvärda underkläder för större kvinnor, men det är också viktigt att komma ihåg oss lite mindre, åtminstone när det handlar om shapingkläder.

Här skulle jag nog gärna vilja se fler mindre storlekar. Att ha en liten storlek behöver inte specifikt betyda att man är smal och välformad, utan kan handla om att man är kortare, har gått ner mycket i vikt och vill hålla in mage eller lyfta och forma byst. Jag hoppas på mer av detta i framtiden!

Överlag är jag nöjd med det utbud som Twilfit märket har. Tyget på underkläderna kan variera från slätt till spets och BH:ar finns i alla dess storlekar och former för att kunna passa så många olika kroppstyper som möjligt. Detta är också något jag saknade hos det billigare företagen jag tidigare brukade besöka, att det flesta underkläder enbart fanns upp (eller ner) till en viss storlek och det var sällan det fanns Bh:ar med större kupor och mindre omkrets, allt detta hittar jag i överflöd hos Twilfit!