WhiteAway Rabattkod

Generellt brukar jag föredra att köpa mina vitvaror i en butik. Jag tycker om att få känna och peta, öppna dörrar och kolla hur stadiga saker och ting är, fråga expediterna och själv få kolla på eventuella knappar och uttag. Dock har jag blivit totalt förälskad i hemsidan och märket WhiteAway.

WhiteAway är ett märke som riktat in sin expertis på vitvaror, även fast olika typer av skönhetsvård, hushållsmaskiner och trädgårdsredskap också finns att handla för den som önskar. Jag hittade faktiskt sidan av en ren slump då jag hade hört namnet av en nära vän, men trodde att hon talade om någon form av tandblekning.

Eftersom jag bor i bostadsrätt har jag möjlighet att förändra mitt hem i stort sätt hur mycket jag än vill. Jag minns ännu tillbaka mitt hemska kylskåp jag hade i min första hyreslägenhet och hur fruktansvärt högljutt och litet det var. Idag har jag en stor och ordentlig kyl med 5 olika hyllplan. Minns jag rätt hade jag enbart 1 plan i den gamla kylen.

Man kan med fördel säga att WhiteAway har ett mycket stort och bra sortiment med märken från det allra mest kända tillverkarna av vitvaror. Hemsidan är enkel och bra, men jag är en sådan person som inte alltid är påläst om olika märken och gärna skulle vilja se ett samlat sortiment på en och samma sida. Här måste du först av allt välja vilket märke du är intresserad av innan du kan se produkterna och priserna. Det är det enda knöliga.

Trots detta hyllar jag ändå hemsidan rätt starkt. Jag föredrar när företag väljer att ha en chattfunktion på hemsidan, vilket gör att jag inte behöver gå undan för att använda telefonen när situationen inte alltid tillåter. Svaren på frågorna är bra och trots att jag finner hemsidan lite knepig, finns det alltid kunnig och professionell personal som hjälper till att vägleda dig rätt i vitvarodjungeln.

WhiteAway har faktiskt riktigt bra priser till

skillnad från många andra märken och leverantörer och ofta erbjuds någon typ av rabatt eller erbjudande, det är alltid roligt och ännu mer för mig som älskar att inreda och göra om i mitt kök. Jag brukar vanligtvis finna det rätt knöligt när det kommer till att beställa större produkter, men har inte stött på några typer av hinder vid leverans, hjälp att installera vara, eller vid behov av reparation eller service.

Leveranstiden kan variera lite beroende på vilken typ av leverans du behöver. Vissa vill enbart få hem varan och klarar resten själv, medan andra (som jag) behöver hjälp från att bära upp varan till lägenheten, få hjälp att forsla bort den gamla, men även packa upp och installera den nya. Alla tider står på hemsidan och känner man att man behöver mer svar än så är det bara att ringa, mejla eller skriva på chatten. Fantastiskt!